-
RSS

Nye indlæg

Tænk før du trykker af
Håndværksmester anklaget for tyveri i et byggemarked men blev frifundet.
Hvornår må arbejdsgiver læse de ansattes E mails?
De nye persondataregler træder i kraft den 25. maj 2018
Pas på din nemID - også derhjemme når du har gæster

Kategorier

Ansættelsesret
Arbejdsmiljø
Entrepriseret
Erhvervsret
Fast ejendom
Jagt
Køb
Ligebehandling
Nye love og regler
Politik og jura
Specialstrafferet
Strafferet
drevet af

Min blog

Regeltilpasning "Bekendtgørelse om Svømmeanlæg"

Skriv dit indlæg her.Hurtig reaktion på svømmesøproblemer
26. marts 2012 / Politik / Af Dan Bjerring 
  Miljøministeriet er nu parat til at indføre dispensationsordning for svømmesøer uden anvendelse af klor REGELTILPASNING.
Der blev reageret hurtigt fra Mijøministeriets side, da Licitationen onsdag kunne fortælle, at en anlægsgartner i Roskilde, Junckerhaven, ikke kunne etablere miljørigtige svømmesøer i Danmark uden anvendelse af klor, selv om disse var godkendt af sundhedsmyndighederne i flere andre EU-lande, herunder Sverige og Tyskland.Historien blev citeret i blandt andet Danmarks Radios P4, og så skete det noget. Junckerhavens advokat, den tidligere direktør i Danske Anlægsgartnere Stephan Falsner, modtog et brev fra Miljøministeriet, hvoraf det fremgår, at "svømmebadsbekendtgørelsen forventes ændret i sommer 2012. Der vil ikke indgå regler, som generelt gør det muligt at etablere svømmebadsanlæg uden desinfektion".
Det understreges, at den nye bekendtgørelse vil indeholde en "dispensationsordning", så det bliver muligt at ansøge om at få dispensation til at gennemføre forsøg med ny svømmebadsteknologi, som ikke kan rummes af de almindeligt gældende regler.Skridt i rigtig retning
Stephan Falsner siger til Licitationen, at "det er et skridt i den rigtige retning", men at Junckerhaven har svært ved at forstå, hvorfor man i Danmark ikke kan have badesøer efter de samme regelsæt, som gælder i det meste af det øvrige Europa:- Miljøministen burde have undtaget badesøer fra pligten til at tilsætte klor. Men samtidig er vi glade for at miljøministeren har taget vores henvendelse positivt op og har givet et hurtigt svar.- Min klient ser frem til at komme i dialog med myndighederne, så der bliver sat nogle retningslinjer op for etablering af svømmesøer - og så håber han at Gudenåens Camping hurtigt får dispensation, så han kan bygge anlægget færdig inden højsæsonen sætter ind, siger Stephan Falsner.

0 kommentarer til Regeltilpasning "Bekendtgørelse om Svømmeanlæg":

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment